Hur byter jag lösenord på min E-post låda?
Senast uppdaterad 6 månader sedan

Denna guide hjälper dig att byta lösenord på din e-post låda via våran webbmail.

1. Surfa in på http://mail.jeloin.se och logga in som vanligt på din webmail.

image

2. Klicka på ikonen uppe till höger i ditt fönster och välj "Alternativ" i rullgardinsmenyn.

image

3. Klicka på knappen byt lösenord.

image

4. Skriv in ditt gamla lösenord och sedan ditt nya två gånger och klicka på OK.

image

5. Får du upp rutan som nedan har du lyckats byta ditt lösenord.

image

6. Logga ut och logga sen in med ditt nya lösenord för att se om det hela gick igenom korrekt.