Frequently Asked Questions

Jag kan inte ta emot eller skicka e-post? / Din e-post låda är full
Last Updated a year ago

Om du har problem att skicka eller ta emot e-post även om dina inställningar stämmer.
För att se om din e-post låda är full logga in på webbmail och kolla på din status nere i vänstra hörnet för att se hur mycket du har förbrukat av din lagring.

image
Om den visar fullt eller nästan fult och linjen är rödaktig i färgen så är din låda full eller nästan full och det är dags att rensa din e-post låda från gamla och/eller skräp e-post.

Glöm inte att tomma papperskorgen också. För tömma en hel mapp. Höger klicka på mappen och välj "Hantera innehåll" och välj "Tömm mapp".

Please Wait!

Please wait... it will take a second!